Απολογισμός DOWNTOWN STORIEz

Home / Bikenature / Απολογισμός DOWNTOWN STORIEz

BN_DTS_ALL

DOWNTOWN STORIEZ – RESULTS

Την Κυριακή 16/2/2014 πραγματοποιήθηκε το DOWNTOWN STORIEZ στο κέντρο της Αθήνας. Τρεις ομάδες συμμετείχαν με σκοπό να φωτογραφίσουν 18 ιστορίες, να μαζέψουν τους περισσότερους πόντους για να κερδίσουν και να φτιάξουν το καλύτερο άλμπουμ. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι από το Άστυ68 στο Γκάζι με το άνοιγμα των φακέλων που περιείχαν τις 18 ιστορίες, ένα χάρτη και οδηγίες. Κάθε ομάδα αφού σχεδίασε την διαδρομή που θα ακολουθούσε, ξεκίνησε με τα ποδήλατα για να αναζητήσει τα καλύτερα σημεία για φωτογράφιση.

Η αναζήτηση των 18 ιστοριών οδήγησε τις τρεις ομάδες στα ομορφότερα σημεία του κέντρου της πόλης, όπου με φαντασία στήθηκαν τα DownTown Storiez για φωτογράφιση. Στις 2:30 έφτασε η πρώτη ομάδα και ακολούθησαν και οι υπόλοιπες. Αφού επιλέχθηκαν οι καλύτερες φωτογραφίες από τους διαγωνιζόμενους, έγινε η προβολή και η βαθμολόγηση όλων από την κριτική επιτροπή. Μετά από “ενστάσεις”, τα τελικά αποτελέσματα είναι:

[table id=2 /]

Νικητές ανακυρήχθηκαν οι Christos’ Angels και με πολύ μικρές διαφορές ακολούθησαν οι Happy Bickin’ Family και οι Touba Team-Real.

Ο διαγωνισμός συνεχίζεται στο Facebook μέχρι το τέλος της εβδομάδας με σκοπό να φτιαχτεί το Best DOWNTOWN album που θα περιέχει τις ιστορίες-φωτογραφίες που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα Like. Κάντε κλικ στα ονόματα των ομάδων για να δείτε τα άλμπουμ τους και να ψηφίσετε!!!

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, τους φίλους που πέρασαν και στήριξαν με την παρουσία τους το event, καθώς και το Άστυ68 για την φιλοξενία.

BIKENATURE team

Related Posts
bieknature-mbikeagaphmeno-podhlatadiko