Μια μέρα στην εξοχή με την ΕΛΛΕΤ και την BIKENATURE

Home / Bikenature / Μια μέρα στην εξοχή με την ΕΛΛΕΤ και την BIKENATURE

Μια μέρα στην εξοχή με την ΕΛΛΕΤ και την BIKENATURE

Κτήμα Κοκοτού

Αν παρακολουθήσατε τους πρόσφατους – εθνικής σημασίας – αγώνες της ΕΛΛΕΤ για τον Αιγιαλό (επιτυχής), για το βαρυσήμαντο Χωροταξικό του Τουρισμού (Δίκη στην Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας τον Οκτώβριο), για τα Δάση, για τις Χρήσεις Γης στην Πλάκα και Θησείο (επιτυχής), για την Πάτμο, το Τατόι, τις δημοφιλείς δράσεις στον Μαραθώνα, την Χίο, την Καστοριά, την Σίκινο, την Ορεινή Κορινθία, την Αίγινα, τις Οινούσσες, την Μάνη, την Καλαμάτα, τα Γιάννενα, την Κρήτη και αλλά πολλά σε όλη την χώρα……..
Και θέλετε να στηρίξετε αυτό το έργο…. Ελάτε, με οικογένεια και φίλους
Μια μέρα στην Εξοχή….
Στο Φιλόξενο Κτήμα Κοκοτού …..
Διασκεδάζουμε και Συμβάλλουμε!
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) διοργανώνει μία ολοήμερη εκδήλωση στο Κτήμα Κοκοτού, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου για μικρούς και μεγάλους, για όλους τους φίλους και συμπαραστάτες στο έργο μας, αλλά και για όποιον θελήσει να περάσει μία ημέρα γεμάτη δρώμενα σε έναν υπέροχο αμπελώνα!
Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής και θα λήξει λίγο πριν τη δύση του ήλιου στις 7 το απόγευμα. Μέσα σε αυτές τις ώρες ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρίαξεναγηθεί στο Κτήμα, να διασχίσει αμπέλια, μελίσσια, ελαιώνες, οπωρώνες και να καταλήξει στο οινοποιείο μέσα από ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια, μαθαίνοντας πώς λειτουργεί ένα βιολογικό οινοποιείο. Όσοι αγαπούν το κρασί θα μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα οινογνωσίας στο κελάρι για αρχάριους και μυημένους και οι λάτρεις της καλής μουσικής θα μπορούν να απολαύσουν το 6μελές σύνολο χαλκίνων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, αλλά και την Ειρήνη Χαρίδου με δύο υπέροχους μουσικούς να «στήνει» γλέντι στην Ελληνική γωνιά. Οι πιο ταλαντούχοι νέοι Έλληνες σχεδιαστές θα μας παρουσιάσουν τα έργα τους μέσα από την έκθεση χρηστικών αντικειμένων που διοργανώνουν για εμάς οι It’s all, oh so souvenir to me! – Vol.2! καιForget Μe Νot και οι πιο αθλητικοί θα κάνουν ποδήλατο στην φύση με την Bike Nature και – γιατί όχι – ίσως και να πατήσουν σταφύλια στο πατητήρι…
Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα με παραμύθια και μουσική από την αφηγήτρια Νίκη Κάπαρη και τον καταξιωμένο Γιάννη Ψειμάδα, παραστάσεις με μαριονέτες από την πιο ευφάνταστη ομάδα, τις Ελληνικές Μαριονέτες, εργαστήρια και παιχνίδια για παιδιά από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, οργανωμένες ποδηλατικές διαδρομές στον ελαιώνα από την Bike Nature, σκαλίσματα – ξεναγήσεις – παιχνίδια και φυτεύσεις στο περιβόλι τους Κτήματος από ειδική περιβαλλοντολόγο-εκπαιδευτικό και φυσικά το παραδοσιακό πατητήρι για όσους δεν φοβούνται να λερωθούν!
Θα υπάρχει φαγητό, wine bar και καφέ όλη μέρα και πολλές πολλές εκπλήξεις!
Η εκδήλωση είναι δωρεάν για τα παιδιά (έως 12 ετών), με αντίτιμο εισόδου 15 ευρώ για τους μεγάλους*.
Παρακαλούμε προμηθευτείτε από πριν τα εισιτήρια σας από την Γραμματεία της ΕΛΛΕΤ  τηλ. 210-3225245,210-3226693
Κατερίνα Βλάχου εσωτ 6 και Ισμήνη Κάβουρα εσωτ 1
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!
*Σημ.: Στο εισιτήριο δεν συμπεριλαμβάνεται το φαγητό και τα μαθήματα οινογνωσίας 

 

Related Posts
mbike_neweksoxh2